Primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, afirmă că în Parcul Cişmigiu nu e dezastrul despre care se tot vorbeşte, chiar dacă a admis că nu este ceea ce şi-ar dori el să fie în acest parc. Edilul a explicat că mai sunt lucruri de reparat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat joi seară, la Digi 24 de ce este atâta mizerie şi găinaţ în Parcul Cişmigiu, Nicuşor Dan a răspuns că nu s-a găsit de ani de zile o problemă pentru ciori şi porumbei.
 
”Este, aşa cum a fost ani de zile. Pentru că nu s-a găsit de ani de zile o soluţie pentru problema ciorilor şi a porumbeilor, se curăţă în fiecare dimineaţă, tot ce înseamnă alee, tot ce înseamnă bancă. Merg o dată la două  săptămâni, trec prin Parcul Cişmigiu, nu este ceea ce mi-aş dori eu să fie Parcul Cişmigiu, mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud”, a declarat Nicuşor Dan.
 
Edilul a precizat că se fac unele investiţii în acest parc.
 
”Parcul Cişmigiu arată rău pentru că aleile sunt crăpate, nu au mai fost făcute de ani de zile. Ceea ce am reuşit noi să facem a fost podul, în câteva luni îl terminăm. Am găsit pergole pe care erau plante agăţătoare, le-am înlocuit, înlocuim locul de joacă care de ani de zile era vai de capul lui. Nu arată aşa cum arată, dar ne preocupăm să îl aducem la...”, a declarat Nicuşor Dan.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.