Actriţa Nicole Kidman cântă pe cel mai recent album al soţului ei, artistul country Keith Urban, şi a fost sursa de inspiraţie pentru mai multe versuri incluse pe discul care are la bază şi mişcarea #MeToo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta poate fi ascultată cântând pe melodia „Female”, unul dintre cântecele inspirate de #MeToo, iar Urban spune că actriţa a fost sursa de inspiraţie pentru cel puţin alte două cântece care au fost lansate la finalul lunii aprilie.

„Cu siguranţă ea este fata din cântec”, a spus el legat de „Steal My Thunder”. „Mulţi, mulţi bărbaţi vor înţelege piesa asta”, citează Billboard.

Între femeile care au participat la realizarea albumului se numără cântăreaţa country Kassi Ashton, chitarista Lindsay Ell şi cântăreaţa pop Julia Michaels. 

Keith Urban afirmă că nu a fost o decizie conştientă, ci s-a lăsat doar condus de experimentul creativ. „Există o puternică prezenţă feminină pe mare parte din album şi, încă o dată, totul este organic”.

Cântăreţul mai spune că soţiei lui îi plac foarte multe cântecele pe care le-a scris pentru ea şi pe care le-a inclus pe noul album. Ea a participat şi la un eveniment Spotify la care Urban a cântat în Nashville, urcând pe scenă alături de soţul său. 

„Nu a scris niciodată cineva un cântec despre mine. Trebuie să te facă să te simţi foarte bine”, a adăugat artistul în vârstă de 50 de ani.

Al 11-lea album de studio al lui Keith Urban, „Graffiti U” - care cuprinde 13 piese - a fost lansat pe 27 aprilie, prin casa de discuri Capitol Nashville.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.