Nicolas Cage îl va interpreta pe Joe Exotic într-un serial de televiziune consacrat acestui excentric apărător al felinelor de talie mare, protagonist în "Tiger King", un documentar de succes difuzat recent pe Netflix, a anunţat pentru AFP un agent al actorului american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, între documentar cu animale şi "Breaking Bad", "Tiger King" a fost între cele mai vizionate pe Netflix în Statele Unite. 

Filmul prezintă viaţa exuberantului Joe Exotic, în vârstă de 57 de ani şi al cărui nume real este Joe Maldonado-Passage, proprietar al grădinii zoologice din Oklahoma unde a crescut tigri, lei şi pantere. 

Joe Exotic are părul vopsit blond platinat, are o mustaţă impresionantă şi poartă mai multe perechi de cercei.

Homosexual asumat (s-a "căsătorit" cu doi bărbaţi în cadrul unei ceremonii în trei), a strâns o mică avere datorită creşterii şi vânzării nu întotdeauna legale de animale, înainte de a pierde totul în urma unor procese în instanţă, a unor incendii cu origini necunoscute şi a unor campanii politice eşuate. 

De asemenea, a instigat şi la asasinarea marii sale rivale, Carole Baskin, apărătoare a drepturilor animalelor, care a jurat că va face totul pentru a falimenta grădina zoologică.

Potrivit revistei Variety, serialul cu Nicolas Cage va fi creat de CBS şi va avea opt episoade. Producţie "va explora modul în care acest bărbat a devenit Joe Exotic şi felul în care el s-a pierdut pe sine în universul personajului său imaginar". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.