Procurorii din Los Angeles au respins cazul în care era implicat Nick Carter, membru al grupului Backstreet Boys, acuzat de agresiune sexuală, deoarece a depăşit statutul prescrierii în statul California.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carter era acuzat că ar fi agresat sexual în 2003 o femeie care avea la acea vreme vârsta de 18 ani. Perioada de prescriere în California este de 10 ani.

Procurorii nu au detaliat cazul, însă anul trecut Carter a negat acuzaţiile. Un avocat al cântăreţului a transmis că acesta este „fericit să lase în urmă problema”.

„Nick a negat acuzaţiile de când a aflat despre ele anul trecut”, a spus avocatul Michael Holtz, citat de Reuters.

 

Nick Carter, născut pe 28 ianuarie 1980, a avut o carieră de succes ca membru Backstreet Boys, care a devenit una dintre cele mai de succes trupe de băieţi din toate timpurile, cu 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume. După un succes mediu ca artist solo şi actor, Carter este membru al trupei Backstreet Boys reformate, cu care susţine în prezent o serie de concerte în Las Vegas.

Înfiinţat pe 20 aprilie 1993, grupul Backstreet Boys este alcătuir din A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter şi Kevin Richardson.

Până în prezent, Backstreet Boys a lansat albumele „Backstreet Boys” (1996), „Backstreet's Back” (1997), „Millennium” (1999), „Black & Blue” (2000), „Never Gone” (2005), „Unbreakable” (2007), „This Is Us” (2009) şi „In a World Like This” (2013).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.