Muzeul Osthaus din Hagen, Germania, prezintă o retrospectivă a picturilor actorului şi regizorului american Sylvester Stallone, cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani a artistului, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mult de 50 de picturi, inclusiv autoportrete şi câteva lucrări care vor fi distribuite public pentru prima dată, sunt expuse în această retrospectivă.

„Asta îmi place la pictură, faptul că este singura comunicare adevărată pe care o poţi avea”, a spus Stallone într-un comunicat care anunţă retrospectiva. „În timp ce scrisul poate fi manipulat, pictura este cel mai rapid şi mai pur traducător al subconştientului. Când ceva se întâmplă în interiorul tău şi loveşti pânza, este greu să falsifici. Artistul pe pânză este numărul unu pentru mine atunci când vine vorba de a-şi transmite sentimentele.”

Retrospectiva Stallone se deschide pe 4 decembrie şi va fi disponibilă până la 20 februarie 2022.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.