Trupa Muse ocupă primul loc în topul britanic al albumelor cu cel mai nou material de studio, „Simulation Theory”, care a devansat The Beatles şi Queen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta este al şaselea album dintre cele opt lansate de Muse care ajunge pe primul loc în clasament, potrivit Official Charts Company.

Produs de Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback şi Timbaland, „Simulation Theory” a fost lansat pe 9 noiembrie.

Grupul a anunţat mai mutle date de turneu pentru 2019. Concertele vor începe pe 22 februarie, în Houston, iar trupa va cânta în Canada şi în mai multe ţări din Europa. Ultimul show anunţat va avea loc pe 26 iulie, la Madrid.

Pe locul al doilea în top a debutat „You Know I Know” al lui Olly Murs, iar pe cel de-al treilea s-a clasat „The Greatest Showman”, care a urcat două poziţii faţă de săptămâna precedentă, a 46-a.

Locul al patrulea a revenit trupei The Beatles cu albumul omonim, cunoscut drept „The White Album”, relansat cu ocazia celei de-a 50-a aniversări. Colecţia a petrecut opt săptămâni în fruntea clasamentului când a fost lansată în decembrie 1968.

Odată cu lansarea filmului biografic „Bohemian Rhapsody”, trupa Queen a revenit în topurile din întreaga lume. Dacă în SUA, ea s-a clasat cu două albume - coloana sonoră a filmului şi „Greatest Hits I, II & III: The Platinum Collection” - în top 10 al Billboard 200, în Marea Britanie, doar colecţia de hituri ocupă acum un loc între primele zece.

Coloana sonoră a „Bohemian Rhapsody” a coborât opt locuri, până pe 11, în a patra săptămână de la lansare, în timp ce „The Platinum Collection” a urcat două locuri în top, până pe cinci, în a 217-a săptămână.

Clasamentul este completat de „A Star Is Born” (Bradley Cooper & Lady Gaga), „Si” (Andrea Bocceli), debuturile „In Harmony” ( Aled Jones & Russell Watson) şi „Origins” (Imagine Dragons), şi „Always in Between” (Jess Glynne).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.