Modestep (Marea Britanie), Irie Maffia (Ungaria), Alternosfera (Republica Moldova) şi Şuie Paparude (România) se numără printre artiştii care fac parte din lineup-ul festivalului Awake, care va avea loc în perioada 1-3 septembrie, pe domeniul Teleki din Gorneşti, judeţul Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formată în 2010, Modestep este recunoscută  pentru stilul său muzical bazat pe un amestec de elemente electronice de dubstep şi drum & bass cu influenţe hard rock, fiind asemănată adesea cu trupe ca Pendulum şi Prodigy. Trupa a urcat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri, printre care Reading, Rock am Ring, Coachella, Glastonbury şi Exit. Anul acesta, Modestep vine la Awake în formulă live, după ce, în 2012, a cântat pe scena festivalului B’Estfest din Bucureşti.

Irie Maffia este o trupă din Ungaria activă din 2005. Bazat pe reggae şi dancehall, stilul grupului cuprinde elemente hip hop, funk şi rock, dând naştere unor show-uri electrizante.

Britanicii Rag’n’Bone Man şi Tom Odell, Axel Thesleff  (Finlanda), Kiscsillag (Ungaria), Mary PopKids (Ungaria), românii Gojira & Planet H, DJ Sauce, sZempöl Offchestra, T-Boys: Goranga & Missile şi DJ Shiver, Subcarpaţi, Golan, Jurjak şi Les Elephants Bizarres se află, de asemenea, pe afişul evenimentului.

Biletele sunt disponibile online, pe eventim.ro, dar şi în magazinele partenere. În perioada 2 martie - 31 mai abonamentele pentru trei zile pot fi achiziţionate la preţurile de 151 lei şi 175 lei, incluzând camping. De pe 1 iunie până pe 31 august, abonamentele vor fi disponibile la preţul de 181 lei, respectiv 205 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.