Muzicianul american Moby susţine în cartea lui de memorii „Then It Fell Apart” că a avut o relaţie cu Natalie Portman, afirmaţie despre care actriţa a spus că nu este verificată, numindu-l pe autor „un bărbat mult mai în vârstă care a fost sinistru”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moby, în vârstă de 53 de ani, descrie în cartea lui cum a cunoscut-o pe Portman, cu care a ieşit în oraş şi pe care a sărutat-o în campusul Universităţii Harvard.

La rândul ei, actriţa în vârstă de 37 de ani a precizat că i-ar fi plăcut ca „el sau editura să fi verificat”.

Ea a negat că ar fi avut o relaţie cu muzicianul al cărui nume real este Richard Hall. 

Actriţa găseşte deranjante poveştile false folosite pentru promovarea cărţii lui. „Am fost suprinsă să aud că a descris timpul scurt în care ne-am cunoscut drept o relaţie, pentru că amintirile mele sunt despre un bărbat mult mai în vârstă care a fost sinistru cu mine când abia terminasem liceul”, a transmis ea într-un comunicat citat de NME.

„El a spus că aveam 20 de ani. Nu aveam sigur. Eram adolescentă. Abia împlinisem 18 ani. (...) Sunt multe erori şi invenţii. Mi-ar fi plăcut ca el sau editorul să mă fi contactat pentru verificare”.

Portman a continuat: „Eram fan şi am mers la unul dintre concertele lui când tocmai absolvisem. Când ne-am întâlnit după show, mi-a spus: «Să fim prieteni». Era în turneu şi eu lucram, filmam, aşa că am ieşit de câteva ori înainte să realizez că era un bărbat mai în vârstă interesat de mine într-un mod pe care l-am considerat nepotrivit”.

În memoriile lui, Moby povesteşte şi depsre o altă relaţie a sa - cu Lizzy Grant, cunoscută drept Lana del Rey.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.