Prima ediţie Transylania Comic Con organizată la Cluj-Napoca, care a avut loc în weekend, a strâns 23.000 de fani ai filmelor, serialelor, benzilor desenate sau jocurilor video şi-au dat întâlnire la Sala Polivalentă BT Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul David Nykl ("Stargate Atlantis", "Arrow") a fost impresionat de Salina Turda, Rick Cosnett ("The Vampire Diaries") a experimentat fiorii pădurii Hoia, cea despre care se spune că este gazda unor fenomene paranormale, Alexander Ludwig ("Vikings", "The Hunger Games") s-a plimbat prin Piaţa Muzeului din Cluj Napoca, iar Manu Bennett ("Spartacus", "The Hobbit", "Arrow") a luat oraşul la pas şi a împărtăşit descoperirile cu următorii săi de pe Instagram.

Manu a mai oferit un moment memorabil atunci când, în timpul panel-ului său, a coborât în mulţime şi i-a învăţat pe fani cum se execută corect mişcările de haka.

Printre invitaţi, s-au mai numărat şi Kevin McNally ("Pirates of The Caribbean", "Designated Survivor") sau Vladimir Furdik, interpretul temutului The Night King din "Game of Thrones".

Nu doar actorii de la Hollywood au fost solicitaţi pentru poze şi autografe, ci şi echipa clujeană de la Creative Monkeyz formată din Ramona şi Codin, sute de oameni vizitându-le standul în fiecare zi.

Vizitatorii au putut alege din mii de produse ale expozanţilor, s-au bucurat atât de jocuri retro ("PacMan", "Mortal Kombat", "Super Mario"), precum şi de jocuri de ultimă generaţie. Nu au lipsit nici competiţiile de gaming organizate de Digital Crusade.

Sâmbătă, HBO România a organizat un panel "Umbre", în care cei prezenţi au putut participa la o discuţie distractivă cu trei actriţe din distribuţie: Andreea Vasile, Mădălina Craiu şi Maria Obretin. Cel de-al treilea sezon al celui mai popular serial românesc produs de HBO va avea premiera pe 20 noiembrie.

De asemenea, sâmbătă seara, sala a fost plină la avampremiera primului episod din mult aşteptata serie "Watchmen", a cărei premieră a fost difuzată luni tot pe HBO.

Până la o nouă ediţie Transylvania Comic Con, fanii sunt aşteptaţi la East European Comic Con ce va avea, pentru prima dată în istoria sa, 4 zile de distracţie în perioada 5-8 iunie la Romexpo în Bucureşti. Informaţii despre bilete, precum şi despre noutăţile ediţiei cu numărul 8 vor fi disponibile pe www.comic-con.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.