Lungmetrajul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, cu Jason Statham în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care două filme au debutat între primele zece poziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea weekend de la premieră, filmul de acţiune a generat încasări de 530.463 de lei şi a fost vizionat de 23.320 de spectatori.

Comedia de acţiune „Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me”, cu Mila Kunis, Justin Theroux şi Kate McKinnon în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 459.399 de lei şi 22.225 de spectatori.

„Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible - Fallout”, regizat de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rol principal, a coborât un loc de pe poziţia secundă, după al treilea weekend de la premieră. Filmul de acţiune, al şaselea din franciză, a fost vizionat de 14.090 de spectatori şi a generat încasări de 337.614 lei.

Animaţia „Haideţi, tineri titani, la film!/ Teen Titans Go! To the Movies” a debutat pe poziţia a patra în top, cu încasări de 291.109 lei şi 16.021 de spectatori.

Locul al cincilea este ocupat de o altă animaţie, „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă”, în coborâre două poziţii, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 258.084 de lei şi a fost vizionată de 12.735 de spectatori.

Tot o animaţie ocupă şi locul al şaselea în box office-ul românesc de weekend. „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, în coborâre două locuri, a generat, în al patrulea weekend de la premieră, încasări de 137.896 de lei.

Thrillerul SF „Minţi primejdioase/ The Darkest Minds" a coborât, după al doilea weekend de la lansarea în cinematografele româneşti, tot două poziţii, până pe şapte, cu încasări de 100.223 de lei şi 4.680 de spectatori.

Filmul de acţiune „Equalizer 2”, cu Denzel Washington şi Bill Pullman în distribuţie, a coborât, de asemenea, două locuri, până pe opt. Pelicula a generat încasări de 77.506 lei şi a fost vizionată de 3.443 de spectatori.

După al patrulea weekend de la premiera românescă, lungmetrajul „Supravieţuind pe mare/ Adrift”, cu Shailene Woodley şi Sam Claflin în rolurile principale, a coborât un loc, până pe nouă. Drama romantică a generat încasări de 55.093 de lei şi a fost vizionată de 2.592 de spectatori.

Musicalul „Mamma Mia! O luăm de la capăt/ Mamma Mia! Here We Go Again", cu Meryl Streep, Cher, Colin Firth şi Pierce Brosnan în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe zece. În al cincilea weekend, pelicula a generat încasări de 45.974 de lei şi a fost vizionată de 2.100 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.