Piese nedifuzate anterior ale lui George Michael vor apărea în "Last Christmas", un nou film de Paul Feig, a confirmat un reprezentant al muzicianului, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emma Thompson şi actorul Bryony Kimmings scriu scenariul pentru Universal Pictures, proiect care va cuprinde şi clasica piesă a grupului Wham! din 1984 cu acelaşi titlu. 

Programat să fie lansat pe 15 noiembrie 2019, filmul îi va include în distribuţie pe Emilia Clarke ("Game of Thrones") şi Henry Golding ("Crazy Rich Asians"). 

Feig va produce pentru Feigco Entertainment alături de Jessie Henderson. David Livingstone, câştigător al unui premiu Bafta, şi Emma Thompson vor fi şi ei producători. Vice-preşedintele executiv al producţiei, Erik Baiers, va supraveghea proiectul pentru Universal. 

Filmul o urmăreşte pe Kate (interpretată de Emilia Clarke), care trăieşte în Londra şi care ia decizii proaste printre care şi o slujbă de elf într-un magazin înainte de Crăciun. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viaţa ei şi vede dincolo de atâtea bariere ridicate de Kate. Pe măsură ce Londra se transformă, în cea mai frumoasă perioadă a anului, pare că nimic nu funcţionează pentru cei doi. 

Filmul va cuprinde şi materiale muzicale nedifuzate ale artistului premiat cu Grammy, care a vândut peste 115 milioane de copii şi a înregistrat 10 single-uri Numărul 1 de-a lungul carierei. George Michael a murit de Crăciun, în 2016, la vârsta de 53 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.