Maroon 5, Ariana Grande, Shawn Mendes şi „Avengers: Infinity War” se numără între câştigătorii galei Kids' Choice Awards, care a avut loc sâmbătă seară la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ceremonia găzduită de DJ Khaled au fost acordate premii pentru muzică, cinematografie şi televiziune.

Migos a susţinut un recital-medley, fiind nominalizat la categoria „Favorite Group”, însă câştigător a fost desemnat Maroon 5. La aceeaşi categorie au fost nominalizate The Chainsmokers, Fall Out Boy, Imagine Dragons şi Twenty One Pilots.

Canadianul Shawn Mendes a fost artistul preferat, categorie la care au mai fost nominalizaţi Bruno Mars, DJ Khaled, Drake, Justin Timberlake şi Luke Bryan.

Ariana Grande a fost aleasă artista preferată dintr-o listă în care apăreau Beyoncé, Camila Cabello, Cardi B, Selena Gomez şi Taylor Swift. Piesa ei „Thank U, Next” a fost desemnată cântecul preferat. Aflată în turneu, cântăreaţa a trimis un mesaj video de mulţumire.

Lungmetrajul „Avengers: Infinity War” a primit titlul de „Favorite Movie”, iar actorul de film preferat a fost Noah Centineo, pentru rolul Peter Kavinsky din „To All the Boys I've Loved Before”.

Dintre actriţe a fost aleasă Joey King, pentru rolul Shelly Evans din „The Kissing Booth”, în timp ce supereroul preferat a fost Iron Man, interpretat de Robert Downey Jr. în „Avengers: Infinity War”.

„Incredibles 2” a fost animaţia preferată şi „SpongeBob SquarePants”, desenul animat preferat, iar Ellen DeGeneres a fost gazda TV favorită, pentru „Ellen's Game of Games”.

Emisiunea „America's Got Talent” a primit titlul de „Favorite Reality Show”, Zendaya a fost starul TV preferat, iar în ceea ce priveşte serialele, a fost ales „Riverdale”, din distribuţia căruia a făcut parte Luke Perry.

Între cei care au prezentat premiile s-au numărat Will Smith, Jason Sudeikis, Noah Centineo, Lana Condor, Joey King, Liza Koshy, Paris Berelc, Caleb McLaughlin, Kiernan Shipka, Ally Brooke, Josh Peck, Lilly Singh şi David Dobrik.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.