Marilyn Manson, pe numele real Brian Hugh Warner, a fost dat în judecată de o fostă asistentă care îl acuză de agresiune sexuală şi hărţuire, potrivit documentelor depuse la o curte de justiţie din SUA, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de avocaţi a lui Ashley Walters a depus plângerea marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Este susţinut că Manson era un şef cumplit şi violent, care le spunea prietenilor lui că o pot atinge şi săruta pe Walters şi care o forţa să lucreze 48 de ore fără pauză.

Avocaţii starului au declarat pentru presa americană că el „neagă vehement” acuzaţia de agresiune.

Reclamanta a transmis prin avocaţii săi că Manson „s-a folosit de poziţia sa de putere, celebritate şi cunoştinţe pentru a o exploata şi victimiza” pe fosta angajată, care era fotograf aspirant la acea vreme. Este susţinut că el a ademenit-o pe Walters în această colaborare promiţându-i colaborări artistice şi oportunităţu creative.

Avocaţii au adăugat că „el căuta să creeze un mediu în care Walters să fie exploatată sexual personal şi profesional, manipulată şi abuzată psihic”.

Potrivit documentelor, Walters l-a întâlnit pe Manson în 2010, când ea avea vârsta de 26 de ani, după ce el i-a scris pe MySpace să îi spună că apreciază munca pe care o face. Ea a povestit că a vizitat casa din Hollywood a starului, pentru a vedea colecţia lui de tablouri şi pentru a discuta cu privire la o colaborare, şi a încercat să plece în jurul orei 02:00, însă i-a fost spus că parcarea este închisă până la 07:00.

Este susţinut că Manson i-a cerut să facă fotografii şi, la un moment dat, să îşi dea jos fusta. Ulterior, el a agresat-o sexual. Mai târziu, i-a propus să îi fie asistentă personală, oferindu-i un salariu dublu faţă de cel pe care îl câştiga şi promiţându-i proiecte artistice şi călătorii.

Walters a aflat că trebuia să lucreze 48 de ore în continuu, potrivit documentelor, şi a declarat că a trăit cu teama răbufnirilor lui furioase.

Ea a adăugat că Manson se aştepta ca femeia să le facă pe plac prietenilor lui aducându-le mâncare, flirtând cu ei sau lăsându-i să o atingă.

Manson a respins acuzaţiile de abuz ca fiind „denaturări oribile ale realităţii”.

La începutul acestui an, el a fost abandonat de casa de discuri după ce actriţa Evan Rachel Wood a dezvăluit că a abuzat-o în timpul relaţiei lor de trei ani, iar, mai recent, a fost dat în judecată de actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), care l-a acuzat de agresiune sexuală.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.