Marele Picnic devine temporar Micul Picnic ShortsUP, o ediţie specială online, care va avea loc sâmbătă, 25 iulie, când vor putea fi vizionate 2h30 de scurtmetraje, pe platforma de streaming TIFF Unlimited, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului va celebra puterea comunităţilor mici şi a filmelor de a servi drept pretext de întâlnire şi redescoperire.

Festivalul va cuprinde o selecţie cu cele mai recente filme scurte, premiate, care va fi anunţată curând. 

Sâmbătă, 25 iulie, de la ora 21.30, vor putea fi vizionate 2h30 de scurtmetraje astfel: online - pe platforma de streaming TIFF Unlimited, pe baza unui bilet achiziţionat în avans, în valoare de 15 lei. Pe baza biletului, spectatorul are acces la conţinut pe telefon, laptop, smart TV, proiector, sau offline - la unul dintre spaţiile partenere. 

Anul acesta Marele Picnic devine Micul Picnic - o ediţie mai mică, online, pentru toate categoriile şi genurile de public, este găzduit de platforma TIFF Unlimited. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.