Cântăreţul Marc Anthony vinde pentru 27 de milioane de dolari vila din Coral Gables (Florida), aflată în apropiere de Miami, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscută sub numele de Villa Costanera, proprietatea are o suprafaţă 1,3 acri şi cuprinde trei clădiri principale, de aproximativ 5.200 de metri pătraţi, cu 12 dormitoare şi 14 băi.

Construcţia a fost finalizată în 2016, iar Anthony a cumpărat-o în urmă cu doi ani de la Hilda Maria Bacardi pentru 19 milioane de dolari, cu şase milioane sub preţul cerut.

O cramă, un garaj, camere separate pentru oaspeţi şi o piscină se numără între facilităţile oferite de proprietate.

Marc Anthony mai deţine o proprietate în Long Island (New York), unde a locuit iniţial cu prima soţie, fosta miss univers Dayanara Torres, înainte de a o împărţi cu cea de-a a doua, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, apoi cu modelul Shannon de Lima, a treia soţie a lui.

El mai este proprietarul unui complex în Casa de Campo (Republica Dominicană).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.