Actorul Manu Bennett, cunoscut din serialul „Spartacus” şi din seria filmelor „Hobbitul”, va fi prezent la East European Comic Con de la Bucureşti, care va avea loc la Romexpo în weekendul 24 - 26 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bennett a mai fost prezenta la evenimentul de la Bucureşti în urmă cu patru ani, când a făcut şi o vizită în Transilvania.

Actorul a mai interpretat personajul Slade Willson din serialul „Arrow”. Între lungmetrajele în care a jucat se numără „Lantana”, „The Marine”, unde il are ca partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, „The Condemned” şi producţia japoneză „Tomoko”.

Manu Bennett completează lista actorilor de la Hollywood prezenţi anul acesta la East European Comic Con pentru întâlniri cu fanii. El se alătura lui Vladimir Furdik („Game of Thrones”), Nicholas Brendon („Buffy The Vampire Slayer”) şi Adam Brown („The Hobbit”, „Pirates of the Caribbean”).

Robert Picardo a fost nevoit să anuleze vizita în România, dar a promis că o va reprograma cât mai curând.

Pe lângă pavilionul B1 al Romexpo, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi şi pavilionul central, depăşind astfel recordul suprafeţei de desfăşurare de anul trecut.

Abonamentele „early bird" pentru 3 zile sunt disponibile online la preţul de 75 de lei, pe comic-con.ro, şi în librăriile Cărtureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.