Starul pop Madonna, în vârstă de 64 de ani, şi-a amânat turneul din America de Nord şi Europa prilejuit de împlinirea a patru decenii de carieră, ea ajungând la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, a anunţat impresarul său, Guy Oseary.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă.

Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă.

În acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Oseary în social media.

La începutul anului, Madonna anunţa că va marca patru decenii de carieră cu un turneu în perioada iulie-decembrie, în America de Nord şi Europa. Printre oraşele incluse în turneu se numără Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montreal, Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam.

Madonna Louise Ciccone, născută în 1958, în Michigan, din părinţi de origine italiană şi franco-canadiană, şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970 la New York.

Ea a câştigat şapte premii Grammy, lansând 14 albume de studio. Cariera ei de producătoare, actriţă şi regizoare o face una dintre cele mai influente artiste din lume de 40 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.