Madonna le-a mulţumit prietenilor, colegilor şi familiei pentru sprijinul acordat, la o lună după ce a fost spitalizată din cauza unei infecţii bacteriene grave care a dus la amânarea turneului mondial „Celebration”, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Instagram, ea a descris dragostea lor ca fiind „cel mai bun medicament” şi a spus că „atunci când am fost la ananghie, copiii mei au fost cu adevărat alături de mine. Am văzut o latură a lor pe care nu o mai văzusem niciodată. Asta a făcut toată diferenţa”. Ea a împărtăşit fotografii cu doi dintre cei şase copii ai săi, Lourdes Leon şi David Banda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Vedeta pop în vârstă de 64 de ani urma să îşi înceapă ambiţiosul turneu retrospectiv, care marchează cei 40 de ani de activitate în industria muzicală, pe 15 iulie, la Vancouver.

Pe 28 iunie, managerul ei de lungă durată, Guy Oseary, a publicat o declaraţie în care spunea că aceasta a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă „care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă”. „Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă este în continuare sub îngrijire medicală. Se aşteaptă o recuperare completă”.

Madonna i-a adus un omagiu lui Oseary în postarea sa. Managerul se pare că i-a făcut cadou un Polaroid realizat de Andy Warhol cu Keith Haring purtând o jachetă pictată cu chipul lui Michael Jackson, pe care ea l-a descris ca fiind „un triunghi perfect de strălucire ... artişti care au atins atât de multe vieţi, inclusiv pe a mea”.

Madonna a spus că a plâns când a deschis cadoul „pentru că am realizat cât de norocoasă sunt că sunt în viaţă. Şi cât de norocoasă sunt că i-am cunoscut pe aceşti oameni şi pe atât de mulţi alţii care, de asemenea, nu mai sunt”.

Etapa din Marea Britanie a turneului „Celebration” este programată să înceapă cu patru seri la O2 Arena din Londra, începând cu 14 octombrie.

La începutul lunii iulie, Madonna a declarat că se află „pe drumul spre recuperare” şi că „acum mă concentrez asupra sănătăţii mele”.

Ea a adăugat: „Nu am vrut să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe cei care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Nu-mi place să dezamăgesc pe nimeni”.

Madonna Louise Ciccone, născută în 1958, în Michigan, din părinţi de origine italiană şi franco-canadiană, şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970 la New York. 

Ea a câştigat şapte premii Grammy, lansând 14 albume de studio. Cariera ei de producătoare, actriţă şi regizoare o face una dintre cele mai influente artiste din lume de 40 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.