„Madame X” este titlul următorului album al Madonnei, al 14-lea material de studio al artistei americane, a anunţat cântăreaţa într-un videoclip publicat online duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Madonna a prezentat sâmbătă, în mediul online, o misterioasă „Madame X”, care „ este un agent secret, călătorind prin lume/ Schimbând identităţi/ Luptând pentru libertate/ Aducând lumină în locuri întunecate/ Este instructor de cha cha/ Profesoară/ Şef de stat/ Menajeră/ Călăreţ/ Prizonier/ Studentă/ Călugăriţă/ Cântăreaţă de cabaret/ Sfântă/ Prostituată”.

O zi mai târziu, ea a revenit cu explicaţia video a acestui text. „Bine aţi venit în lumea lui Madame X”.

În videoclipul în care apare în ipostaze diferite, ea spune: „Am decis să îmi numesc albumul «Madame X»”.

Cel mai recent album al Madonnei datează din 2015, „Rebel Heart”.

Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, în Bay City (Michigan), este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare. Primul album, „Madonna”, a apărut în 1983, iar acestuia i-au urmat unele ca „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Erotica” şi „Ray of Light”. Discurile ai au fost vândute în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită „Regina muzicii pop”, vedeta a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula „Evita” (1996). Madonna şi-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a şi scris-o, „Filth and Wisdom". Ea a mai regizat şi a fost coscenarist al „W.E" (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight", bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.