Scenarista şi regizoarea scoţiană Lynne Ramsay, cunoscută pentru „You Were Never Really Here”, va regiza o adaptare a romanului „The Girl Who Loved Tom Gordon” al lui Stephen King, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scenariul este scris de regizoare împreună cu Christy Hall, creatoare a producţiei „I’m Not Okay With This” (Netflix). 

Publicat în 1999, romanul spune povestea unei fete în vârstă de 9 ani, Trisha McFarland, care se pierde în timpul unei drumeţii făcute cu mama şi fratele ei prin pădure.

Speriată, ea cutreieră prin pădure mai multe zile, îndepărtându-se de civilizaţie. Deshidratarea, foamea şi epuizarea îi dau halucinaţii. Fata începe să vorbească cu Tom Gordon, idolul ei, un jucător de baseball, şi, în acelaşi timp, începe să creadă că este urmărită de o fiară supranaturală. Calvarul devine un test al sănătăţii ei mintale şi abilităţii de a supravieţui.

Andrew Childs va fi producător executiv şi Jillian Apfelbaum, de la Village Roadshow Pictures, va supraveghea producţia pentru care filmările sunt programate să înceapă anul viitor. Filmul va fi produs de Christine Romero, Roy Lee („It”), Ryan Sillbert şi Jon Berg.

Lynne Ramsay a mai semnat „We Need to Talk About Kevin” (2011), cu Tilda Swinton, iar „You Were Never Really Here”, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a fost aplaudat timp de şapte minute la premiera de la Cannes din 2017. Ea a fost şi membru al juriilor festivalurilor de la Cannes şi Veneţia.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.