Lungmetrajul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului” s-a menţinut, după al treilea weekend de la premieră, pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 900.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Anthony şi Joe Russo, cu Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Benedict Wong şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, a generat încasări de 913.778 de lei.

Comedia romantică „Amnezie cu surprize/ Overboard” a debutat pe locul al doilea în clasament, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia. Filmul regizat de Bob Fisher şi Rob Greenberg, cu Eva Longoria, Anna Faris, John Hannah, Swoosie Kurtz şi Josh Segarra în distribuţie, a generat încasări de 397.298 de lei.

Comedia „Hai, că sunt belea! I Feel Pretty”, cu Amy Schumer în rol principal şi de producător, a coborât un loc, după al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 158.899 de lei şi 7.712 de spectatori.  

Animaţia „Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose” a urcat două locuri în topul românesc de weekend, până pe patru, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 107.495 de lei şi a fost vizionată 5.845 de spectatori.

„Adevăr sau provocare/ Truth or Dare”, horror regizat de Jeff Wadlow, a coborât de pe poziţia a treia, unde a debutat în top în urmă cu o săptămână, până pe a cincea, cu încasări de 105.193 de lei şi 5.362 de spectatori.

Comedia „Interzis la... sex/ Blockers”, cu John Cena în distribuţie, a coborât, după al cincilea weekend de la premieră, două locuri, până pe şase, după ce a generat încasări de 104.247 de lei şi a fost vizionată de 4.835 de spectatori.

Animaţia live action „Peter iepuraşul/ Peter Rabbit” s-a menţinut pe locul al şaptelea, după al şaptelea weekend de la premieră, cu 104.010 lei şi 5.745 de spectatori.

„Rampage: Scăpaţi de sub control”, cu Dwayne Johnson în rol principal, a coborât trei locuri, până pe opt, după al cincilea weekend, când a generat încasări de 96.644 de lei şi a fost vizionat de 4.134 de spectatori.

Thrillerul francez „Toxic/ Dans la brume”, cu Romain Duris şi Olga Kurylenko în distribuţie, a debutat pe locul al nouălea în clasamentul românesc, cu încasări de 91.342 de lei şi 4.553 de spectatori.

Comedia „Un fel de America 3/ Valami Amerika 3” (Ungaria), de Gábor Herendi, a generat, în al doilea weekend de la premiera românescă, încasări de 26.628 de lei şi a fost vizionată de 1.746 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.