Lungmetrajul „John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, cu Keanu Reeves şi Halle Berry în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de peste 55 de milioane de dolari, devansând astfel „Avengers: Endgame”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al treilea film al francizei „John Wick” este regizat de Chad Stahelski, iar scenariul este semnat de Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Collins şi Marc Abrams.

Filmul îl găseşte pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă nouă situaţie la limita imposibilului: viaţa lui costă acum 14 milioane de dolari, astfel că o armată de vânători de recompense este pe urmele lui. După uciderea unui membru al organizaţiei internaţionale de asasini plătiţi, conducerea îl exclude pe Wick, lăsându-l fără protecţie în vizorul celor mai buni lunetişti din lume.

În primul weekend, lungmetrajul a generat încasări de 57 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

După ce a petrecut trei săptămâni pe primul loc în clasamentul nord-american, „Avengers: Endgame”, ultimul film al francizei, a coborât pe poziţia secundă, cu încasări de 29,4 milioane de dolari.

Regizat de fraţii Anthony şi Joe Russo, din distribuţie fac parte Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper şi Josh Brolin.

„Pokémon Detective Pikachu”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Ryan Reynolds, Bill Nighy şi Rita Ora, a coborât un loc în top, până pe trei. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 24,8 milioane de dolari.

Filmul de aventuri „A Dog's Journey”, cu Josh Gad, Dennis Quaid şi Kathryn Prescott în distribuţie, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Comedia „The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe cinci, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 6 milioane de dolari.

Tot două locuri a coborât în top şi drama „The Intruder”, regizată de Deon Taylor, cu Meagan Good, Dennis Quaid şi Michael Ealy în distribuţie. Clasată pe poziţia a şasea, pelicula a generat - în al treilea weekend de la debut - încasări de 4 milioane de dolari.

Comedia „Long Shot”, regizată de Jonathan Levine, cu Charlize Theron şi Seth Rogen în distribuţie, s-a clasat, după al treilea weekend de la premieră - când a generat încasări de 3,4 milioane de dolari -, pe locul al şaptelea, în coborâre două poziţii. 

Povestea de dragoste „The Sun Is Also a Star”, cu Yara Shahidi şi Charles Melton în distribuţie, a debutat pe locul al optulea în clasament, cu încasări de 2,6 milioane de dolari.

Comedia „Poms”, cu Diane Keaton în distribuţie, s-a clasat, după al doilea weekend de la premieră, pe locul al nouălea, în coborâre trei poziţii. Filmul a generat încasări de 2 milioane de dolari.

Animaţia „UglyDolls”, regizată de Kelly Asbury, s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre trei poziţii, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,3 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.