LoveBot, un software care expediază în mod automat partenerului de cuplu mesaje romantice, citate despre iubire, videoclipuri, fotografii şi link-uri spre articole şi fişiere video amuzante, a fost creat de un inginer al companiei Microsoft, informează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creatorul acestui program informatic spune că LoveBot se adresează persoanelor care întâmpină dificultăţi în a-şi exprima sentimentele în viaţa reală.

LoveBot expediază în mod automat mesaje de iubire sau de apreciere unor persoane prestabilite din lista de contacte din telefonul mobil al utilizatorului.

Noul software a fost creat de Guru Ranganathan la ediţia din 2016 a evenimentului TechCrunch Disrupt SF Hackathon, organizat recent la San Francisco.

Programul poate să expedieze şi mesaje motivaţionale dar şi texte mai ”relaxate”, redactate într-un stil ”casual”.

Această aplicaţie pentru telefoane mobile poate fi configurată şi pentru a expedia acele mesaje la anumite ore ale zilei.

De asemenea, LoveBot poate să utilizeze teme vizuale diferite, care se potrivesc cu esenţa mesajelor expediate.

De exemplu, tema vizuală ”Love” poate fi asociată cu expedierea de citate din opera lui William Shakespeare, a explicat creatorul aplicaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.