Trupa americană nu-metal Limp Bizkit a fost confirmată în lineup-ul festivalului Electric Castle 2019, care va avea loc în perioada 17 - 21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din judeţul Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De trei ori nominalizată la premiile Grammy, cu cinci albume de studio lansate din 1997 până în 2011, vândute în peste 40 milioane de copii, Limp Bizkit va concerta acum pentru a doua oară în România.

Între single-urile de succes ale trupei se numără „Nookie”, „Re-Arranged”, Break Stuff”, „Talke a Look Around”, „Rollin' (Air Raid Vehicle)", „My Generation”, „My Way” şi „Boiler”. Cel mai recent lansat este „Ready to Go" (feat. Lil Wayne), în 2013.

Fondată în 1994, trupa este alcătuită în prezent din John Otto (tobe), Wes Borland (chitară), Sam Rivers (bas) şi Fred Durst (voce).

Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Zeds Dead şi Infected Mushroom sunt noile nume confirmate de organizatori pentru ediţia de anul acesta a festivalului. 

Grupurile Florence + The Machine, Thirty Seconds to Mars şi Bring Me the Horizon vor fi capetele de afiş ale Electric Castle 2019.

Abonamentele, care pentru următoarele 4 săptămâni, pot fi cumpărate la preţul de 499 de lei, pot fi cumpărate online, de pe electriccastle.ro. Biletele pentru o zi sunt şi ele disponibile online, cu preţuri cuprinse între 199 şi 299 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.