Liam Gallagher ar dori să reformeze Oasis, după cum sugerează în mesaje publicate pe Twitter care îl vizează pe fratele şi fostul membru al trupei, Noel, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Folosind un limbaj dur, cântăreţul a spus că l-a iertat pe fratele său şi că este timpul că aducă înapoi "Marele O". 

Fanii care sperau la o reunire ar putea să fie dezamăgiţi având în vedere că Noel Gallagher a declarat pentru BBC în noiembrie că nu va mai cânta niciodată cu fosta sa formaţie. 

Oasis s-a destrămat în 2009 şi de atunci cei doi fraţi au făcut numeroase declaraţii controversate unul despre celălalt. 

Liam a părut joi dornic să reunească grupul, deşi a fost clar pe Twitter când a precizat că nu este "disperat", dar crede că "ar fi un lucru drăguţ de făcut". 

Vineri, el a scris un alt mesaj: "O să consider atunci că nu", sugerând că nu a primit un răspuns din partea fratelui său. 

Oasis a fost o formaţie rock engleză, înfiinţată în Manchester în anul 1991. Având la bază fosta trupă The Rain, grupul Oasis a fost creat de Liam Gallagher (voce), Paul Arthurs (chitară), Paul McGuigan (bas) şi Tony McCarroll (tobe), cărora li s-a alăturat la scurt timp fratele mai mare al lui Liam, Noel Gallagher (chitară şi voce). Trupa britanică, ale cărei albume s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial, a avut opt piese care au ajuns pe primul loc în topul britanic, a câştigat 15 premii NME, cinci Brit Awards, nouă Q Awards şi patru MTV Europe Music Awards.

După destrămarea trupei Oasis în 2009, Noel Gallagher şi-a înfiinţat o trupă proprie, High Flying Birds, iar Liam Gallagher a continuat să cânte cu foştii membri ai grupului Oasis sub numele Beady Eye. Acest grup a lansat două albume de studio şi s-a destrămat în octombrie 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.