Actorul Leonardo DiCaprio, cunoscut militant pentru pace şi mediu, a publicat pe contul de Instagram fotografii emoţionante cu victime ale războiului din Ucraina, aducând un omagiu organizaţiilor umanitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supravieţuire. Organizaţii umanitare precum @SavetheChildren, @careorg, @IRC şi @refugees sunt la faţa locului, dedicându-şi personalul şi resursele pentru a sprijini familiile şi oamenii nevinovaţi", a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram.

Voluntari de la ISU, UNICEF, CARE apar în fotografii. 

DiCaprio a făcut donaţii organizaţiilor umanitare CARE, International Rescue Committee, Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi şi Salvaţi Copiii în sprijinul Ucrainei, a declarat o persoană apropiată lui DiCaprio. Nu au fost furnizate sume în dolari, scrie Euronews.com. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.