Actorul Leonardo Di Caprio şi regizorul Martin Scorsese oficial fac echipă din nou, de data asta la adaptarea "Killers of the Flower Moon", bestseller-ul The New York Times scris de David Grann, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imperative Entertainment, care a cumpărat drepturile pentru adaptarea cărţii în 2016, l-a angajat pe Scorsese să regizeze filmul, iar Di Caprio va fi protagonist. 

Di Caprio şi Scorsese şi-au exprimat interesul pentru proiect încă din 2016.

Scorsese va produce lungmetrajul împreună cu Dan Friedkin, Bradley Thomas de la Imperative Entertainment, cu Emma Tillinger Koskoff, de la Sikelia Productions, şi Appian Way Productions. Eric Roth va scrie scenariul.

"Când am citit cartea lui David Grann, imediat am început să imaginez - oamenii, platoul, acţiunea - şi am ştiut că trebuie să le transpun în film", a spus Scorsese. "Sunt nerăbdător să lucrez cu Eric Roth şi să mă reîntâlnesc cu Leo Di Caprio pentru a aduce această poveste americană neliniştitoare pe ecran". 

Acţiunea are loc în Oklahoma anilor 1920 şi se învârte în jurul tribului Osage, care au fost cei mai bogaţi oameni pe cap de locuitor din lume, după ce au fost descoperit petrol pe pământul lor şi apoi au fost ucişi, unul câte unul. Pe măsură ce numărul de morţi creştea, nou-creatul FBI a preluat cazul şi a dezvăluit o conspiraţie şi unele dintre cele mai monstruoase crime din istoria americană.

Proiectul va marca cel de-al şaselea film la care colaborează Di Caprio şi Scorsese, recent ei au lucrat la lungmetrajul nominalizat la Oscar "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street". Di Caprio filmează în prezent la "Once Upon a Time in Hollywood", regizat de Quentin Tarantino, iar Martin Scorsese se află în post-producţie cu drama Netflix "The Irishman". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.