Lenny Kravitz a lansat videoclipul „It's Enough”, primul single de pe albumul „Raise Vibration”, în care abordează tema „terorismului global”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul, pe care Kravitz l-a publicat pe YouTube şi Facebook, cuprinde imagini înregistrate la protestele paşnice pentru susţinerea căsătoriilor dintre persoane de acelaşi sex, la mitingurile lui Jeremy Corbyn, dar şi în timpul unor demonstraţii violente, explozii nucleare şi  accidente feroviare.

„Oamenii iau atitudine”, a spus el într-un comunicat. „M-am săturat de rasism, de război, de distrugerea mediului şi de lăcomia şi necinstea liderilor mondiali. Trebuie să ne revenim spre a merge mai departe pentru o mai bună înţelegere”.

Single-ul „It's Enough” este primul extras de pe cel de-al 11-lea album al artistului, care va fi lansat pe 7 septembrie. Îniţial, albumul fusese anunţat pentru lansare pe 22 august.

Noile lui compoziţii au fost înregistrate în studiouri din Paris şi Bahamas.

Născut pe 26 mai 1964, Leonard Albert Kravitz este cântăreţ, compozitor, actor şi producător muzical. Muzica lui cuprinde elemente rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, psychedelic, pop şi folk. Premiat patru ani la rând cu trofeul Grammy al categoriei „Best Male Rock Vocal Performance”, Kravitz a primit, în decembrie 2011, însemnele Ordinului Artelor şi Literelor din partea statului francez. A lansat 10 albume de studio, iar între cele mai de succes se numără „Mama Said” (1991), „Are You Gonna Go My Way” (1993), „Circus” (1995) şi „It Is Time for a Love Revolution” (2008). Turneul de promovare a acestuia din urmă a ajuns şi la Bucureşti. Ce mai recent material de studio lansat de Kravitz este „Strut”, apărut în 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.