Laura Bretan, o adolescentă de origine română, în vârstă de 14 ani, care locuieşte în Northbrook, în apropiere de Chicago, s-a calificat miercuri seară în finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii-concurs ”America’s Got Talent”, informează gossipcop.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Semifinalele ediţiei din 2016 au avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles, marţi şi miercuri seară. În timpul acestei etape a competiţiei televizate, adolescenta de origine română a interpretat ”Pie Jesu”, un text liturgic cântat în timpul Requiemului catolic. 

11 reprezentaţii au avut loc în timpul acestei semifinale, însă doar cinci artişti puteau să se califice în finală. Trei dintre ei au mers direct în finală, pe baza voturilor telespectatorilor - Grace VanderWaal, Sal Valentinetti şi Jon Dorenbos. 

Trei concurenţi au fost eliminaţi: corul Musicality, actriţa adolescentă Lori Mae Hernandez şi grupul Malevo - alegerea Golden Buzzer a juratului George Lopez.

Alţi trei concurenţi se aflau în pericol, după ce au ocupat locurile al patrulea, al cincilea şi al şaselea în urma voturilor telespectatorilor. Organizatorii nu au dezvăluit ordinea exactă a acestor trei concurenţi - trupa Edgar, soprana adolescentă Laura Bretan şi mimul Tape Face. Telespectatorii puteau să trimită în finală un singur concurent dintre cei trei.

Mimul Tape Face a câştigat această etapă a concursului - denumită Dunkin Save - în urma voturilor exprimate de telespectatori, chiar în timpul emisiunii. Grupul Edgar şi soprana Laura Bretan au rămas astfel în cursă pentru ultimul loc care ducea în finala concursului ”America’s Got Talent”, iar soarta lor a fost decisă de membrii juriului.

Top-modelul Heidi Klum a ales-o pe Laura Bretan. Aceeaşi alegere a făcut-o şi Mel B, care a rămas fidelă alegerii sale iniţiale, când i-a acordat tinerei de origine română butonul Golden Buzzer. 

În schimb, juratul Howie Mandel a votat pentru Edgar. 

Simon Cowell a votat pentru Laura Bretan şi, astfel, tânăra de 14 ani s-a calificat în finala concursului ”America’s Got Talent”. 

Laura Bretan, o adolescentă de origine română, s-a născut în Statele Unite ale Americii şi locuieşte în Chicago. Ea a fost îndemnată să participe la ”Românii au talent” de către bunicul ei, care a murit în urmă cu un an.

La începutul lunii iunie, Laura Bretan a câştigat marele premiu, în valoare de 120.000 de euro, în finala celui de-al şaselea sezon al emisiunii de divertisment ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.