Concertul cântăreţei Lana Del Rey de la Glastonbury a fost întrerupt, după ce vedeta americană a ajuns pe scenă cu 30 de minute întârziere, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii au aşteptat-o pe cântăreaţa şi compozitoarea câştigătoare a premiului Ivor Novello, care a recunoscut că apariţia sa pe scenă a fost întârziată din cauza faptului că aranjarea "părului meu a durat prea mult".

"Am întârziat atât de mult încât s-ar putea să-mi taie microfonul", a spus ea cu puţin timp înainte de miezul nopţii. "Îmi pare rău, aranjarea părului meu a durat atât de mult. Dacă vor tăia curentul, să continuăm".

Microfonul şi ecranele video au fost oprite brusc, în timp ce ea a căzut în genunchi.

Sfârşitul brusc a survenit la doar o oră după ce a urcat pe scenă pentru unul dintre cele mai aşteptate spectacole ale weekend-ului, în faţa unei mulţimi de zeci de mii.

Imagini filmate de fani au arătat-o pe artistă certându-se cu echipa de pe scenă, în timp ce se pare că a implorat să îşi termine recitalul.

Ea a încercat apoi să se adreseze mulţimii, în ciuda faptului că microfonul ei a fost oprit.

Del Rey a coborât apoi de pe scenă desculţă pentru a cânta o versiune a cappella improvizată a piesei "Summertime Sadness" fanilor suficient de apropiaţi pentru a o putea auzi.

Setul restrâns a lăsat mulţi fani dezamăgiţi. "Este oarecum devastator, pentru că... se pare că a cântat mai puţin de jumătate din setul ei, conform celor de la securitate, iar eu am venit la acest festival pentru a o vedea", a declarat Sasha Watkins pentru AP. Tânăra în vârstă de 18 ani din Londra a declarat că, în ciuda faptului că spectacolul lui Del Rey a început cu o jumătate de oră întârziere, ea "a fost bine şi s-a descurcat singură".

După ce a sosit pe scenă cu 30 de minute întârziere, Del Rey a fumat o ţigară electronică între melodiile sale - sfidând interdicţia de anul acesta de la Glastonbury de a folosi aceste dispozitive, care a fost foarte mediatizată.

Spectacolul ei a generat o mică controversă în urmă cu câteva săptămâni, când a părut să se plângă de faptul că avea un loc mai puţin proeminent pe afişul Glastonbury decât capetele de afiş de pe scena Pyramid, Arctic Monkeys, Guns N' Roses şi Elton John.

Într-un comentariu postat la anunţul de pe Instagram al festivalului, ea a scris: "Mulţumesc pentru că aţi anunţat că voi fi capul de afiş pe cealaltă scenă. Degetul mare sus".

Apoi, se pare că a intrat pe contul ei privat de Instagram unde a publicat afişul, adăugând: "Ei bine, de fapt, eu sunt capul de afiş al celei de-a doua scene. Dar, din moment ce nu a existat nicio consideraţie pentru a anunţa asta, vom vedea".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.