Interpreta americană Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper s-au menţinut, pentru a treia săptămână, pe primul loc în clasamentul Billboard 200 cu albumul "A Star is Born", coloana sonoră a filmului omonim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul a fost vândut, în a treia săptămână de la lansare, încheiată pe 25 octombrie, în 109.000 de unităţi, potrivit datelor furnizate de Nielsen Music. 

"A Star Is Born" este prima coloană sonoră care se menţine Numărul 1 în primele trei săptămâni de la lansare după mai mult de 10 ani. 

Pe poziţia a doua în Billboard 200, a intrat albumul "WRLD on Drugs", o colaborare între Future şi Juice WRLD, care a fost vândut în 98.000 de unităţi. 

Formaţia rock Greta Van Fleet debutează pe poziţia a treia cu albumul de studio "Anthem of the Peaceful Army". Discul cu 10 piese a fost vândut în 87.000 de unităţi. 

Pentru prima dată în mai mult de trei luni, sunt două albume rock în Top 5 al Billboard 200. Albumului "Anthem of the Peaceful Army", al trupei Greta Van Fleet, i se alătură "Evolution" al Disturbed, care se încadrează pe locul patru. Acesta din urmă debutează cu 71.000 de unităţi vândute. 

"Tha Carter V" al lui Lil Wayne a coborât două locuri, până pe cinci, fiind vândute 65.000 de unităţi, "Drip Harder", al lui Lil Baby şi Gunna, a coborât tot două locuri, până pe şase, cu 56.000 de unitţi vândute, iar discul lui Drake "Scorpion" a ajuns pe locul şapte cu 51.000 de unităţi vândute. 

Cantautorul Khalid a debutat în clasament pe locul opt cu EP-ul "Suncity", care cuprinde şapte piese şi a fost vândut în 50.000 de unităţi. 

Albumul lui Travis Scott "Astroworld", a coborât un loc, până pe nouă, cu 47.000 de unităţi vândute, la fel şi Post Malone, al cărui album s-a clasat pe locul 10, cu 42.000 de unităţi vândute în a 26-a săptămână de la lansare. 

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.