Rochia purtată de Lady Gaga la gala Globurilor de Aur 2019, care a fost creată de Valentino, a fost pusă în vânzare pe un site american de o cameristă a unui hotel din Beverly Hills care a depus-o la obiecte găsite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nimeni nu a revendicat rochia, aşa că angajata hotelului a decis să o vândă. 

Potrivit CNN, o cameristă de la Beverly Hilton Hotel a pus în vânzare rochia. Ea a recuperat-o din camera cântăreţei care a abandonat-o. 

Site-ul Nate D. Sanders Auctions, care se ocupă de vânzarea hainei, a publicat o scrisoare a cameristei: "Am dus rochia la obiecte găsite pe 8 ianuarie 2019 (la două zile după ceremonie). După perioada legală, timp în care se presupune că serviciul păstrează rochia, mi-au înapoiat-o ca pe un cadou din partea lui Lady Gaga şi sper că astăzi să fie scoasă la licitaţie", a scris cea care a decis să rămână anonimă. 

Potrivit TMZ, un responsabil de la casa Valentino s-a adresat Poliţiei din Beverly Hills, vineri, pentru a declara o rochie pierdută. Forţele de ordine au constatat că "o rochie a creatorului care a dispărut recent a fost scoasă la licitaţie". Cu toate acestea, Poliţia a adăugat că nu a avut loc nicio crimă. "Poliţia nu a deschis o anchetă. Problema este reglată între părţile în cauză". 

Licitaţia a început de la 8.000 de dolari, ajungând până acum la 9.680 de dolari. 

Lady Gaga a fost nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" la Globurile de Aur 2019 pentru rolul din filmul "A Star is Born" şi a primit premiul pentru "cel ami bun cântec original" cu "Shallow", coloana originală a filmului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.