Kylie Minogue va concerta în ultima seară pe principala scenă a festivalului Glastonbury în 2019, anunţă The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul, care va avea loc pe scena Pyramid, adună de obicei cel mai mare număr de spectatori în weekend şi a fost gazdă în ultimii ani pentru Barry Gibb, Lionel Richie şi Dolly Parton. 

Organizatoarea festivalului, Emily Eavis, a spus că este "încântată" de program, adăugând: "Suntem nerăbdători". 

Va fi prima dată când artista va cânta la Glastonbury. Ea ar fi trebuit să urce pe scena Pyramid în 2005, dar a anulat concertul ca urmare a diagnosticului de cancer. Basement Jaxx a înlocuit-o iar muzicienii de la Coldplay au cântat un cover al ei "Can’t Get You Out of My Head", aducându-i un omagiu. Ea a fost şi invitat de onoare cu Scissor Sisters în 2010 pentru o interpretare a cântecului lor "Any Which Way". 

Singurul cap de afiş care a mai fost anunţat până acum este Stormzy, care va cânta pe scena Pyramid vineri seară. 

Glastonbury 2019 este programat să aibă loc în perioada 26 - 30 iunie.

Kylie Minogue a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile ”Locomotion“ şi ”I Should Be So Lucky“, iar începând cu 1988 a lansat 13 albume de studio, cel mai recent datând din 2015 - ”Kylie Christmas”. Materialele sale discografice s-au vândut în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume.

Kylie Minogue a concertat în România de două ori - la festivalul Cerbul de Aur, Braşov, în anul 1993, şi la Bucureşti, în cadrul turneului ”KylieX2008”, pe stadionul Cotroceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.