Al treilea film din franciza "Kingsman", produsă de Fox Film, va avea premiera pe 9 noiembrie 2019, dată rezervată iniţial pentru "Bond 25", a cărui premieră a fost amânat pentru începutul anului 2020, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Matthew Vaughn, regizorul şi scenaristul primelor două părţi ale francizei "Kingsman: The Secret Service" şi "Kingsman: The Golden Circle", va scrie şi va regiza şi a treia poveste.

Studioul nu a dezvăluit încă distribuţia sau detalii ale poveştii, deşi într-un interviu acordat recent revistei Empire Vaughn a afirmat că a treia parte va marca "încheierea relaţiei dintre Harry Hart şi Eggsy". 

Bazat pe benzile desenate imaginate de Mark Millar şi ilustrate de Dave Gibbons, primul film din serie, "Kingsman: The Secret Service", le face cunoştinţă spectatorilor cu o organizaţie de spioni care operează dintr-un magazin de îmbrăcăminte de pe strada Savile Row. Unul dintre spioni, Harry Hart (interpretat de Colin Firth) îl atrage pe tânărul Gary "Eggsy" Unwin (Taron Egerton) şi îl antrenează să fie un Kingsman. 

Julianne Moore se alătură în "Kingsman: The Golden Circle" galeriei răufăcătorilor, ea fiind liderului celui mai important cartel al drogurilor din lume, care îl şantajează pe preşedintele Statelor Unite în legalizarea dependenţei de droguri. Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal şi Jeff Bridges fac parte din distribuţie. 

Primul film din franciză a fost un succes la box office, având încasări globale de 414 milioane de dolari. Al doilea film s-a apropiat de sumă, adunând 410 milioane de dolari în toată lumea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.