Kim Kardashian a dezvăluit că a început un curs de patru ani la o firmă de avocatură din Statele Unite, cu scopul de a deveni avocat în 2022, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta de reality tv spune că a luat decizia de a urma o carieră în avocatură din 2018. 

Anul trecut, ea s-a întâlnit cu preşedintele Donald Trump şi a promovat cu succes campania de eliberare din închisoare a lui Alice Marie Johnson, în vârstă de 63 de ani. Ea a spus că experienţa ei la Casa Albă a făcut-o să ia această decizie. 

"Casa Albă m-a sunat să-mi ceară sfatul în privinţa schimbării sistemului de clemenţă", a declarat Kardashian pentru revista Vogue într-un nou interviu. 

Graţierea este atunci când cineva este iertat de o crimă de care este acuzat că a comis-o şi este declarat nevinovat. 

În America, preşedintele poate graţia orice condamnat după legea federală. 

"Stăteam în Camera Roosevelt cu un judecător care a condamnat infractori şi mulţi oameni puternici şi mi-am spus: Trebuie să ştiu mai multe", a spus Kim Kardashian. "Am spus ceea ce trebuia să spun despre oameni şi de ce unele situaţii sunt nedrepte. Dar am avut avocaţi cu mine care m-au informat despre particularităţile respectivului caz".

În timpul cursurilor, Kim Kardashian va trebui să studieze 18 ore în fiecare săptămână şi să ia lecţii de la doi avocaţi-mentor, Jessica Jackson şi Erin Haney.

Activitatea lui Kim Kardashian împreună cu bunica lui Alice Marie Johnson i-a asigurat eliberarea de la o condamnare pe viaţă în 1996 pentru trafic de cocaină când a intervenit Donald Trump.  

În 2017, Kim Kardashian s-a aflat printre mai multe celebrităţi care au vorbit în sprijinul lui Cyntoia Brown. Ea a primit închisoare pe viaţă în 2006, la vârsta de 16 ani, pentru că a împuşcat mortal un bărbat care îi ceruse să întreţină relaţii sexuale cu el. Anchetatorii au spus că a fost jaf. 

Alte vedete, precum Rihanna, actriţa Amy Schumer şi starul NBA LeBron James au susţinut-o. Cyntoia a fost eliberată anul acesta. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.