Actorii Kevin Spacey, Steven Seagal şi Anthony Anderson nu vor fi puşi sub urmărire la Los Angeles pentru acuzaţii de agresiune sexuală, potrivit unui anunţ făcut de procurorul districtului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ceea ce priveşte cazurile în care sunt implicaţi Spacey şi Seagal, ele s-au prescris, potrivit autorităţilor. Referitor la Anderson, reclamantul a refuzat să fie interogat de autorităţi.

Spacey a fost acuzat de peste 30 de bărbaţi, în SUA şi străinătate, de agresiune sexuală. Cazul de faţă, din Los Angeles, făcea referire la un incident care ar fi avut loc în 1992. Victima nu era minoră la momentul acela.

Seagal a fost acuzat de agresiune sexuală de o femeie care avea 18 ani în 1993, conform documentelor depuse la tribunal.

Poliţia din Los Angeles a început o investigaţie asupra lui Anderson în luna iulie, după ce o femeie l-a acuzat de agresiune sexuală. Autorităţile au transmis că ea a refuzat să depună mărturie după ce a depus plângerea iniţială. Astfel, cazul a fost respins.

Biroul procurorului districtului încă lucrează la cazurile în care este implicat fostul producător Harvey Weinstein.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.