Justiţia redeschide ancheta în privinţa sinuciderii fostei soţii a cântăreţului francez Bertrand Cantat, a scris Le Journal de dimanche în ediţia din 3 iunie, citat de Le Point.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul din Bordeaux a deschis o anchetă preliminară despre sinuciderea fostei sale soţii, Krisztina Rády, în ianuarie 2010. Pe atunci, s-a stabilit că fostul lider al formaţiei Noir Désir nu a avut niciun fel de responsabilitate cu privire la deces. Justiţia a concluzionat că era vorba de sinucidere. 

Însă ancheta a revenit în atenţie ca urmare a acţiunii intentate de avocata Yael Mellul, care în prezent este preşedinta unei asociaţii feministe "Femme et Libre". Ea a fost avocata ultimului partener al Krisztina Rády şi audiată de Poliţie pe 23 mai. 

Potrivit Parchetului din Bordeaux, ea a denunţat "rolul pe care l-ar fi avut violenţele psihice şi presiunile psihologice ale lui Bertrand Cantat în sinuciderea soţiei sale", precizează Journal de dimanche. 

Bertrand Cantat, fosta vedetă de la Noir Désir, ar trebui să cânte pe 7 iunie la Zénith în Paris. El a fost constrâns să anuleze numeroase concerte şi să renunţe la festivalurile de vară în urma multiplelor acuzaţii care i-au fost aduse. În martie 2004, cântăreţul a fost condamnat la opt ani de închisoare acuzat de lovituri mortale aduse în 2003 partenerei sale de atunci, actriţa Marie Trintignant, fiica actorului Jean-Louis Trintignant. Cantat a fost eliberat din închisoarea Muret în 2007. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.