Justin Timberlake a lansat „Filthy”, primul single de pe cel de-al cincilea album al său, „Man Of The Woods”, care urmează să apară pe 2 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa electro-funk beneficiază şi de un videoclip, în care Timberlake apare drept un inventator asemănător lui Steve Jobs, regizat de Mark Romanek. Videoclipul a generat, pe YouTube, peste 670.000 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore de la lansare.

Pe albumul care va fi lansat luna viitoare apar nume ca Pharrell Williams, Timbaland, Alicia Keys şi Chris Stapleton.

Justin Timberlake, născut pe 31 aprilie 1981, în Memphis, este cântăreţ şi compozitor, care a devenit celebru în calitate de membru al grupului pop-dance NSYNC. După destrămarea trupei, Justin Timberlake a debutat ca artist solo şi, abordând un stil marcat de influenţe R&B, pop şi neo-soul, a lansat patru albume de studio care s-au bucurat de succes, ultimele două în anul 2013 – „The 20/20 Experience" şi „The 20/20 Experience -- 2 of 2".

Artistul a câştigat numeroase trofee, inclusiv zece premii Grammy, şi, în ultimii ani, a început să se remarce şi în cinematografie, jucând în filme precum „Reţeaua de socializare/ The Social Network”, „Prietenie cu folos/ Friends with Benefits” şi „Inside Llewyn Davis”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.