Un judecător britanic a stabilit că actorul american Johnny Depp a încălcat un ordin de instanţă după ce a refuzat să prezinte conţinutul unor SMS-uri, care ar fi putut dovedi că încerca să acă rost de droguri. Decizia judecătorului a fost pronunţată în dosarul în care vedeta de la Hollywood acuză tabloidul The Sun de defăimare, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu doi ani, publicaţia The Sun a scris despre Johnny Depp că a bătut-o pe fosta soţie, Amber Heard, lucru pe care Depp l-a negat. 

Decizia judecătorului Justice Nicol vine cu puţin înainte de procesul intentat de actor News Group Newspapers (NGN), care deţine The Sun, şi editorului Dan Wootton, pentru articolul care a fost publicat în 2018 şi în care se referea la Depp ca la un "bătăuş de soţie". 

Joia trecută, avocaţii NGN i-au solicitat judecătorului să respingă o contestaţie a lui Johnny Depp pe motiv că nu le-a furnizat ceea ce ei numesc "mesajele cu droguri din Australia". 

Acestea ar fi fost schimbate între Depp şi asistentul lui, Nathan Holmes, în 2015, la scurt timp după ce între cei doi soţi a avut loc un incident în Australia, Heard referindu-se la "trei zile de abuz psihic".   

Avocatul Adam Wolanksi QC, din partea NGN, spune că actorul din "Piraţii din Caraibe" s-ar fi referit în aceste mesaje la pastile "fericite" şi "chestii albe", încercând să obţină MDMA şi cocaină.

Potrivit The Guardian, audierile în acest caz vor continua.  

Depp şi Heard au divorţat cu scandal la începutul lui 2017, la puţin peste un an de la căsătorie. Actriţa în vârstă de 34 de ani a vorbit atunci despre "anii" de violenţe "fizice şi psihice", ceea ce Depp neagă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.