Prezentatorul de televiziune Jimmy Fallon l-a interpretat pe Jared Kushner, ginerele şi consilierul principal al preşedintelui Donald Trump, jucat de actorul Alec Baldwin, într-o scenetă ce a fost prezentată în cea mai recentă ediţie a emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live” (”SNL”), informează revista Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alec Baldwin a revenit în rolul preşedintelui Trump în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii ”Saturday Night Live”, ce a inclus şi o apariţie surpriză a prezentatorului Jimmy Fallon, care l-a interpretat pe Jared Kushner, ginerele şi consilierul principal al liderului de la Casa Albă. Jared Kushner este căsătorit din 2009 cu Ivanka Trumpa, una dintre fiicele actualului preşedinte american.

Sceneta a debutat cu un moment în care Alec Baldwin, care interpretează în această emisiune o versiune caricaturală a lui Donald Trump, stă la biroul său din Casa Albă şi îi cere vice-preşedintelui Mike Pence, jucat de Beck Bennett, să îi citească o listă cu presupusele realizări ale sale din primele 100 de zile după ce a preluat funcţia de preşedinte.

”Ai citit mesajele mele de pe Twitter despre Coreea de Nord? Totul ar putea să se sfârşească până luni”, spune preşedintele american, după ce Pence îi reaminteşte că i-au rămas peste 1.300 de zile din mandatul prezidenţial.

Sceneta de sâmbătă seară a ironizat şi un presupus conflict între Jared Kushner şi consilierul de strategie Steve Bannon. Trump îi cheamă pe cei doi în Biroul Oval şi îi obligă să participe la un concurs cu eliminare directă, inspirat din reality show-ul ”The Apprentice”, un show TV prezentat în trecut de Donald Trump.

Personajul Steve Bannon este îmbrăcat cu o mantie neagră şi poartă o mască simbolizând un craniu. Jared Kushner, jucat de Jimmy Fallon, poartă o jachetă şi ochelari de soare. El zâmbeşte foarte mult, dar nu spune nimic, nici atunci când Trump îi cere să se aşeze la biroul lui şi să rezolve ”toate problemele Americii”.

În mod previzibil, Steve Bannon este cel eliminat. Trump îi cere să i se ”alăture lui Kellyanne, în beci”.

Episodul de sâmbătă seară al emisiunii ”SNL” este primul din istoria de 42 de ani a show-ului care a fost difuzat simultan în direct în toate regiunile Statelor Unite.

Invitatul muzical al ediţiei de sâmbătă seară a fost cântăreţul Harry Styles.

Popularitatea actorului Alec Baldwin a atins o cotă uriaşă după ce starul american a început să interpreteze o versiune parodică a preşedintelui Donald Trump în emisiunea de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, din octombrie 2016, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, ce au avut loc pe 8 noiembrie.

Audienţa emisiunii de satiră şi umor ”Saturday Night Live”, cel mai longeviv show de comedie din istoria postului NBC, a crescut spectaculos după ce actorul Alec Baldwin a început să îl interpreteze pe Donald Trump în acest program TV, într-o serie de scenete umoristice.

Acele momente parodice, în care Alec Baldwin îl joacă pe Donald Trump ca pe un şef de stat fără minte şi cu o putere de concentrare foarte scăzută, cu un ego exacerbat şi cu o dependenţă vădită de Twitter, au devenit o veritabilă marcă înregistrată a emisiunii ”Saturday Night Live” (”SNL”), dar au atras şi o mânie reală din partea preşedintelui republican.

Donald Trump a criticat show-ul de pe NBC în luna decembrie, spunând că este ”total de neurmărit” şi ”o crimă premeditată”.

Alec Baldwin, starul care a prezentat de cele mai multe ori emisiunea ”Saturday Night Live”, a început să repete rolul Donald Trump în vara anului 2016, după ce Lorne Michaels, producătorul show-ului TV, l-a rugat să îşi perfecţioneze felul în care îl imită pe candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Personajul său a avut mai multe apariţii pe parcursul sezonului difuzat în 2016, în special pe durata campaniei prezidenţiale americane.

Printre actorii care l-au interpretat în trecut pe Donald Trump în emisiunea ”Saturday Night Live” s-au aflat Darrell Hammond şi Taran Killam.

Donald Trump însuşi a fost prezentatorul unui episod al emisiunii, în noiembrie 2015.

”Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.