Actriţele Jessica Chastain, Marion Cotillard, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz şi Fan Bingbing fac parte din distribuţia thrillerului de spionaj „355”, regizat de Simon Kinberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, bazat pe un scenariu scris de Theresa Rebeck după o idee originală a lui Chastain, va fi produs de compania actriţei, Freckle Films, potrivit The Hollywood Reporter.

Chastain, Cotillard, Nyong'o, Cruz şi Bingbing vor interpreta rolurile unor spioni de la agenţii internaţionale care colaborează în încercarea de a opri o organizaţie să creeze haos în lume, iar „355” este un cod.

Jessica Chastain şi Kelly Carmichael vor fi producătoare împreună cu Kinberg.

„Realizarea unui proiect ca «355» este o oportunitate şi un privilegiu de a crea un grup de femei care au o mare influenţă în industria filmului prin munca lor pentru a explora lumea spionajului şi a thrillerelor”, a transmis Chastain într-un comunicat.

Kinberg a adăugat: „Este ceva ce nu am mai văzut şi cred că va fi nu doar incredibil de distractiv pentru public, ci şi o sursă de inspiraţie pentru o lume care este tot mai divizată”.

Simon Kinberg a lucrat pentru filmele din franciza „X-Men” şi pentru unele ca „Logan” şi „Deadpool”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.