Jennifer Connelly i se alătură lui Tom Cruise în sequel-ul "Top Gun: Maverick", produs de Paramount şi Skydance, notează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest proiect va fi plasat într-o lume cu drone şi la finalul unei epoci dominată de lupte de câini. Cruise va fi un instructor de zbor. În mai, actorul a publicat o fotografie în faţa unui Boeing F/A-18 Super Hornet.

Variety a anunţat pe 3 iulie că Miles Teller din "Only the Brave" a fost ales să joace rolul fiului personajului Goose. Copilotul lui Cruise, Goose, a fost jucat de Anthony Edwards în versiunea originală. 

Regizorul filmului "Top Gun: Maverick" este Joseph Kosinski, care a semnat şi "Oblivion. Planeta uitată/ Oblivion", iar scenariul peliculei este semnat de Peter Craig, Justin Marks, Ashley Miller şi Zack Stentz.

Val Kilmer va fi din nou Tom "Iceman" Kazansky în sequel-ul care va fi lansat pe 12 iulie 2019. 

Filmul original, lansat în 1986 şi regizat de Tony Scott, a fost un succes uriaş cu încasări la nivel global de peste 350 de milioane de dolari, având un buget de 15 milioane de dolari. 

Paramount a confirmat vineri distribuţia, dar nu a oferit detalii despre rolul lui Connelly. Rolul pare a fi al unei mame singure care administrează un bar în apropiere de baza aeriană. 

Cel mai recent rol al actriţei a fost în "Only The Brave" şi va apărea în viitorul "Alita: Battle Angel".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.