Jean-Marc Vallee, regizorul aflat în spatele serialelor "Sharp Objects" şi "Big Little Lies", va realiza un film despre John Lennon şi Yoko Ono pentru Universal Pictures, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ono a început să lucreze cu producătorii Michael De Luca ("The Social Network") şi Anthony McCarten ("The Theory Of Everything") pentru a realiza filmul anul trecut. Potrivit lui De Luca, înainte de implicarea lui Vallée, filmul biografic se "axa pe temele relevante ale dragostei, curajului şi activismului în Statele Unite", potrivit nme.com. 

Acum, Vallée nu doar va regiza, dar va şi rescrie scenariul lui McCarten. Nu se ştie cum va rescrie povestea despre relaţia cuplului, dar s-a sugerat, date fiind operele sale cu temă sumbră, că va examina partea mai puţin atrăgătoare a fostului membru The Beatles, şi mai mult părţi legate de relaţia cu Ono, precum abuzul de droguri. 

Detalii despre distribuţie nu au fost oferite până în prezent, nici data lansării filmului. 

Recent, artista Yoko Ono, în vârstă de 85 de ani, a lansat un nou cover, minimalist, al piesei "Imagine" a lui John Lennon, pentru a marca 78 de ani de la naşterea fostului membru The Beatles.

Yoko Ono, care a crescut la Tokyo şi New York, a început să devină o stea a muzicii avangardiste când l-a întâlnit pe John Lennon şi a devenit a doua sa soţie.

Cuplul a folosit luna de miere ca pe un mijloc de a protesta împotriva războiului din Vietnam, cu faimoasa lor "manifestaţie în pat", în patul păcii.

Yoko Ono a rămas o militantă pentru pace şi a căutat să păstreze moştenirea lui John Lennon după asasinarea fostului muzician de la The Beatles în faţa apartamentului cuplului din New York în 1980.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.