Actorul şi co-creatorul serialului de succes „Fauda”, Lior Raz, fost membru al forţelor speciale israeliene, a decis să dea o mână de ajutor armatei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest fost membru al forţelor speciale israeliene a fost trimis pe front pentru a lupta împotriva Hamas, care a lansat un atac mortal asupra Israelului sâmbăta trecută.

Alături de co-creatorul „Fauda”, Avi Issacharov, şi de Yohanan Plesner, fost membru al Knessetului, Lior Raz s-a alăturat organizaţiei Brothers in Arms, cunoscută pentru opoziţia sa faţă de politicile premierului Benjamin Netanyahu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lior Raz (@liorraz)

„Mă îndrept spre sudul (ţării) pentru a mă alătura sutelor de voluntari de la Brothers in Arms care luptă neobosit pentru a-i ajuta pe locuitorii din sudul Israelului”, a declarat Lior Raz într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

„Am fost trimişi în oraşul bombardat Sderot (la câţiva kilometri de Fâşia Gaza, n.r.) pentru a salva două familii. Nu ne este frică”, a adăugat actorul, fără a da alte detalii despre persoanele salvate.

Mai mulţi actori din „Fauda”, printre care Tomer Capone, Yaakov Zada Daniel, Tzachi Halevi şi Idan Amedi, au fost de asemenea chemaţi la serviciul militar, potrivit revistei americane Hollywood Reporter.

Industria israeliană de film şi televiziune s-a mobilizat încă de la începutul atacurilor. Toate filmările au fost întrerupte - inclusiv cele pentru cel de-al cincilea sezon al serialului „Fauda” - de către Armata de Apărare israeliană. Actorii, regizorii şi tehnicienii dau o mână de ajutor pe teren şi luptă împotriva dezinformării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.