Un tânăr saudit a făcut senzaţie în ultimele zile la Londra, după ce şi-a adus o adevărată flotă de maşini de lux personalizate, aurii, în capitala Marii Britanii, dar această extravaganţă nu este nici pe departe neobişnuită pentru miliardarul care îşi împarte timpul între regatul arab bogat în petrol şi marile oraşe ale Europei, relatează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maşinile aurii inconfundabile ale lui Turki Bin Abdullah, printre care un Bentley, un Lamborghini şi un Ferrari, au fost văzute pe străzile din vestul Londrei şi parcate în faţa hotelurilor de lux.

De altfel, contul său de Facebook arată că sauditul îşi ia adesea flota de bolizi în excursiile sale prin lume, fie că merge la Dubai, la Paris sau în Statele Unite.

Într-un clip el apare urmărind o cămilă prin deşert, la volanul unui Mercedes G63, care costă peste 470.000 de euro.

 Într-ul altul, publicat în urmă cu câteva săptămâni, conduce un Lamborghini Aventador SV de 450.000 de euro prin Londra, în timp ce prietenii săi se află într-o altă maşină aurie.

Una dintre cele mai ciudate fotografii publicate, însă, arată un ghepard prins cu centura pe scaunul şoferului Mercedesului său.

De asemenea, tânărul a postat poze cu maşinile sale parcate în faţa unor restaurante şi cluburi exclusiviste din Paris, Londra şi Dubai.

Acoperirea unei maşini cu crom auriu costă circa 5.000 de euro.

Afluxul anual de bolizi din Orientul Mijlociu este o obişnuinţă la Londra şi deja a devenit o atracţie turistică în sine. Numeroşi oameni din întreaga lume vin în capitala britanică pentru a vedea maşinile scumpe şi a se fotografia cu ele.

Potrivit presei britanice, proprietarii acestor bolizi plătesc circa 25.000 de euro pentru a-şi aduce vehiculele din Orientul Mijlociu la Londra, cu avionul.

Anul trecut, după numeroase plângeri, autorităţile locale au interzis turarea motorului, accelerarea bruscă, claxonatul, cascadoriile şi cursele de maşini în spaţiile publice din cartierele de lux din Londra. De asemenea, este interzis ca cineva să îşi lase maşina pornită în parcare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.