Regizorul american Michael Mann va filma un film biografic despre celebrul constructor de automobile Enzo Ferrari anul viitor, la cinci ani de la "Hacker", iar Hugh Jackman a fost ales pentru rolul principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul filmului "Collateral", care îşi doreşte să filmeze o continuare a filmului cult "Heat", are permisiunea de a filma din primăvară "Ferrari", un film biografic care va prezenta un episod din viaţa celebrului constructor de automobile Enzo Ferrari. 

Hugh Jackman a fost ales pentru rolul principal, potrivit informaţiilor revistei Variety. 

Povestea lungmetrajului se va desfăşura în 1957 şi va fi axată pe cum a reuşit Enzo Ferrari să depăşească moartea fiului său câştigând celebra cursă Mille Miglia, organizată în Italia. 

"Mann va contribui cu pasiunea sa la (...) lumea periculoasă a automobilisticii din anii 1950 pentru a crea o experienţă cinematografică epică", indică un comunicat de presă al STX, care produce Ferrari. 

Încă din 2000 Mann a fost interesat de subiect. Hugh Jackmann a fost ales pentru rol încă din 2017. 

Michael Mann a dezvoltat timp de mai mulţi ani "Ford vs. Ferrari", realizat în final în 2019 de James Mangold, cu Matt Damon şi Christian Bale în rolurile principale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.