Holograma lui Ronnie James Dio, fost solist al trupelor Rainbow şi Black Sabbath, care a murit în 2010, va ajunge, pe 17 decembrie la Arenele Romane din Bucureşti, alături de membrii Dio Disciples.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul ”Dio Returns” şi va avea loc în cort încălzit.

Turneul trece prin ţări precum Finlanda, Suedia, Norvegia, Polonia, Spania, Olanda şi Belgia, după ce anul trecut, la Wacken Open Air, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, show-ul a fost văzut de peste 75.000 de persoane.

Holograma a fost creată de compania Eyellusion, cu susţinerea văduvei şi managerului lui Dio, Wendy.

Biletele pentru show-ul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ: 79 de lei (acces general) şi 109 lei (golden circle) - până pe 15 septembrie, 95 de lei (acces general) şi 119 lei (golden circle) - până pe 1 noiembrie, 100 de lei (acces general) şi 129 lei (golden circle) - până pe 17 decembrie. În ziua concertului, la intrarea în spaţiul de concert, ele vor costa 110, respectiv 140 de lei.

Ronnie James Dio (10 iulie 1942 - 16 mai 2010), pe numele său real Ronaldo Giovanni Padovan, a fost cântăreţ şi compozitor heavy metal. A făcut parte din trupele Elf, Rainbow, Black Sabbath şi Heaven & Hell, dar şi-a înfiinţat şi o trupă proprie, Dio. Considerat unul dintre cei mai importanţi solişti de pe scena heavy-metal, Ronnie James Dio era celebru pentru vocea sa puternică şi melodioasă. A contribuit la popularizarea semnului ”coarnele diavolului”, devenit un element al culturii heavy-metal. În ultima perioadă a vieţii, a fost implicat într-un proiect muzical cu trei foşti membri ai formaţiei Black Sabbath - Tony Iommi, Geezer Butler şi Vinny Appice - sub numele de Heaven and Hell, al cărui unic album de studio, ”The Devil You Know”, a fost lansat pe 28 aprilie 2009. Ronnie James Dio a murit pe 16 mai 2010 după o luptă de şase luni cu un cancer la stomac.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.