Producătorul Harvey Weinstein, căzut în dizgraţie, apare într-o înregistrare video difuzată, miercuri, de Sky News flirtând cu o femeie, una dintre cele care îl acuză de viol, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melissa Thompson, care anterior s-a plâns public de comportamentul abuziv al lui Weinstein în timpul unei întâlniri de afaceri din 2011, la New York, a oferit caseta celor de la Sky News. 

Ea a declarat postului că i-a prezentat o ofertă de afaceri lui Weinstein, platforma video a companiei sale IT, ocazie cu care a înregistrat întâlnirea.

Câteva ore mai târziu, Weinstein ar fi violat-o în camera lui de hotel, a afirmat femeia la Sky News. 

Benjamin Brafman, avocatul producătorului, contactat de AFP nu a oferit un comentariu. El a negat comportamentul nepotrivit al clientului său pentru revista People. 

"Câţiva jurnalişti respectaţi şi persoane de încredere au văzut întregul videoclip, aşa cum a încercat doamna Thompson să îl promoveze timp de mai multe luni", a transmis printr-un comunicat Brafman, potrivit People. 

"Ceea ce ne-a arătat în videoclip, când este văzut în întregime, demonstrează că nu este nimic forţat, dar ocazional - se flirtează de ambele părţi". 

Fostul producător de la Hollywood poate fi văzut în înregistrare cerând personalului să nu-l întrerupă în timp ce intră în întâlnire. 

Thompson îi întinde mâna, în schimb Weinstein o îmbrăţişează şi o mângâie pe spate.  

"Am voie să flirtez cu tine", se aude când o întreabă şi Thompson îi răspunde: "Vedem, puţin". 

La un moment dat în înregistrare, Weinstein ajunge sub masă şi pare că îşi mişcă braţul spre piciorul ei. 

Weinstein a fost acuzat de zeci de femei de la hărţuire sexuală la viol. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.