Grupul pop-rock Jonas Brothers va lansa pe 7 iunie al cincilea album de studio, „Happiness Begins”, şi a anunţat 40 de concerte în turneul de promovare a acestuia, care va începe în vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Invitaţi speciali în concerte vor fi Bebe Rexha şi Jordan McGraw, scrie Variety.

Grupul s-a reunit la începutul acestui an şi pe 1 martie a lansat single-ul „Sucker”, prima piesă pe care trupa a lansat-o în şase ani.

Turneul va fi produs de Live Nation şi va începe pe 7 august, în Miami. El se va încheia pe 20 octombrie, la Los Angeles.

„Happiness Begins” este primul turneu al Jonas Brothes din ultimul deceniu.

The Jonas Brothers va cânta la gala Billboard Music Awards din această seară şi, pe 11 mai, la emisiunea „Saturday Night Live”.

Grupul Jonas Brothers a fost fondat în 2005 şi activ până în 2013. A lansat patru albume de studio, care au fost vândute în peste 17 milioane de copii, iar piesele lor au generat peste 1 miliard de accesări la nivel global. Joe Jonas, Kevin Jonas şi Nick Jonas au urmat cariere solo timp de şase ani şi s-au reunit la începutul lui 2019. Studiourile Amazon au anunţat parteneriatul cu Philymack şi Federal Films, divizie a Republic Records, privind realizarea unui documentar despre grup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.