Maroon 5, rapperul Travis Scott şi fostul membru al grupului Outkast, Big Boi, vor cânta în finala Super Bowl care va avea loc în Atlanta, pe 3 februarie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul oficial a venit după luni de controverse privind acest concert. Cele mai multe critici au fost din cauză că meciul are loc în Atlanta, capitala muzicii afro-americane din Statele Unite, dar în mare parte şi din cauza felului în care a fost tratat Colin Kaepernick, fost quaterback timp de şase sezoane la San Francisco 49ers. 

El a devenit cunoscut în SUA după ce a îngenuncheat, în 2016, în timpul intonării imnului naţional, pentru a manifesta împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei faţă de comunitatea de culoare din SUA. 

Cazul a provocat mânia preşedintelui Donald Trump, a fanilor şi a ligii profesioniste de fotbal american (NFL). Donald Trump a considerat gestul lui Kaepernick lipsit de respect faţă de drapel şi patrie. Gestul lui Colin Kaepernick a fost imitat apoi de mai mulţi jucători din NFL.

Jucătorul a devenit persona non grata pe teren şi nu şi-a mai găsit echipă după expirarea contractului său cu San Francisco la începutul anului 2017.

Jay-Z, Meek Mill şi reverendul Al Sharpton s-au aflat printre personalităţile care ar fi criticat sau încercat să-l convingă pe Scott Travis să refuze participarea la show. 

Competiţia NFL va avea loc pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta.

La Super Bowl au mai cântat, între alţii, Justin Timberlake, Lady Gaga, Beyonce, Bruno Mars şi Katy Perry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.